Szállítás

 

Termékeinket csomagküldés esetén a Magyar Posta szállítja, hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.

 

Szállítási módok: 

- Magyar Posta Logisztika (MPL)

- személyes átvétel üzletben

 

Szállítási díj:

1500 Ft.

 

Az átvételkor a rendelés összegét Önnek a Magyar Posta munkatársa felé kell kifizetnie, készpénzben. A megrendelésről kiállított számlát a csomagban találja.

 

Szállítási határidő:

A kiszállítást a Magyar Posta munkatársa végzi hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.

A rendelés leadását követő munkanapon tudjuk Önnek a csomagot elindítani, amit az azt követő munkanapon szállít ki a futár. A csomag a rendelést követő 3. napon kerül az Ön által megadott címre.

A szállítónak átadjuk az Ön telefonszámát, hogy ha esetleg nem találja a címet, nem talál otthon átvevőt, akkor tudjon Önnel egy másik időpontot egyeztetni. Kérés estén természetesen a telefonszáma nem kerül átadásra.

 

Visszaszállítás feltételei

Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.

Csak bontatlan, sérülésmentes terméket áll módunkban visszavenni. 

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt a visszaérkezést követő 30 napon belül (a törvény szerint). A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a visszaszállítás díját Önnek kell fizetnie a visszszállítást végző cég (pl. futár, posta) felé.